Dr. Vekerdy Tamás - Kisiskoláskor küszöbén | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Dr. Vekerdy Tamás - Kisiskoláskor küszöbén

Dr. Vekerdy Tamás - Kisiskoláskor küszöbén
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Dr Vekerdy Tamás - "Kisiskoláskor küszöbén..."
2017.08.21. 18:00
Tokaj Fesztiválkatlan - Fesztiválkatlan TeátrumDr. Vekerdy Tamás számtalan munkakörben dolgozott: pszichológiatanár, egyetemi docens, a magyarországi Waldorf óvoda és iskola szervezésében is közreműködött. Számos kitüntetéssel ismerték el munkáit. 1975 óta jelennek meg könyvei. Például Jól szeretni című alkotása nagyon sok példányban fogyott a könyvespolcokról.

Mit várhatunk el a jó óvodától a gyerek érdekében? Játék és mese, mint a legjobb iskolaelőkészítés. Az iskolába óvodás megy! Egy-két-három év alatt érnek meg a gyerekek igazán az iskolára, nagyon nagy egyéni különbséggel. Fiúk és lányok. Az első hetek – az első hónapok az iskolában. A gyerekek testi és lelki szükségletei. A rossz gyerek előnyei – a jó gyerek hátrányai. Írás és olvasás? Mikor? Helyesírás, nyelvtan? Mikor? Az iskolaérettség fogalma. Az egyéni eltérések fontossága. A “lassú” gyerek. Élmény és öröm nélkül nincs hatékony tanulás. És a szorongás? Visszafogja a teljesítményt… Az osztályzás kérdése. Érdemes buktatni? A tanító tekintélye, mint gyermeki szükséglet. Ki értékel? A tanár? A gyerek? Együtt?

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Jegyár: 2500Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás