VAKlárma jótékonysági koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

VAKlárma jótékonysági koncert

VAKlárma jótékonysági koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

VAKlárma jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolája számára
ShowBarlang
2017.07.07. 19:00 (kapunyitás) / 19:45 (kezdés)

Elővételes jegy: 1500Ft
Elővételes jegy + elővételes tombola: 2000Ft
Helyszíni jegy: 2000Ft /Tombolával 2500 Ft

VAKLÁRMA - Jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolája számára

Ezen az eseményen a rockzene aprajanagyja összegyűlik annak érdekében, hogy a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolája számára minél több pénzt tudjunk gyűjteni. Az este folyamán nem csak fellépőként, hanem adományozóként is jelen lesznek, hazánk neves rock együttesei. Hiszen a koncerteken kívül számos meglepetéssel is készülünk Nektek. Többek között egy tombolajátékkal. A tombolán rengeteg értékes, a zenekarok által dedikált ereklyéket fogunk kisorsolni. A tombola nyereményekről folyamatosan tájékozódhattok majd, hiszen minden héten megfogjuk osztani veletek, hogy mely zenekar, milyen ereklyét ajánlott fel a jó cél érdekében.
Szeretnétek Ti is egy értékes nyereményt? Akkor nincs más dolgotok, mint elővételben vagy helyszínen tombolát vásárolni. A tombola ára 500Ft melyet megtudtok vásárolni jegyetek mellé, illetve önmagában is.
A rendezvény napján ne hagyjátok otthon Ti sem a jótékony éneteket. Segítsetek velünk együtt a vak és gyengénlátó gyerekeknek. Ennek érdekében a helyszínen találni fogtok pár kihelyezett gyűjtődobozt, amibe az általatok felajánlott összeget tudjátok elhelyezni.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás