Peaceful Triathlon | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SPORT >>

Peaceful Triathlon

Peaceful Triathlon
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Peaceful Triathlon
2017. július 22.
2017. augusztus 19.

Dunavarsány, Jade Beach

Magyarországon először kerül megrendezésre a Peaceful Triathlon, mely ötvözi a sport és mozgás iránti szenvedélyt illetve a lelki béke és frissesség megteremtését. Budapest vonzáskörzetében, de mégis távol a város zajtól, Dunavarsányban a Jade Beach ad otthont a rendezvénynek. A Peaceful Triathlon 4 km-es futással/kocogással/gyaloglással kezdődik, majd 90 perces jóga következik és lezárásként 30 perces meditáció. A jegy ár magába foglal egy 2 fogásos ebédet (vegán, húsos). Ezek mellett részvételi lehetőség nyílik három különböző jóga workshopra (SUP jóga. Aerial jóga, Acro jóga) és stability workout edzésre. A helyszínnek köszönhetően vízisí, wakeboard és banán színesíti a szórakozási lehetőségeket. Emellett strandröplabda és ping-pong is rendelkezésre áll.

Jegyár

Elővételben 2017.07.10 -ig  5900 Ft
Utána 6500 Ft

Kombinált jegy: 11000 Ft

14 éves kortól a jegyváltás kötelező

Link:
https://www.facebook.com/Peaceful-Triathlon-1521857767825951/

 

Helyszín:
https://www.facebook.com/jadebeachbar/

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás