Inner Circle koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Inner Circle koncert

Inner Circle koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

INNER CIRCLE – REGGAE CAMP 2017
 

Fennállásuk 50-ik évfordulójára szervezett európai turnéjuk keretében látogatnak el a Reggae Camp-re! Az Inner Circle rengeteg kihagyhatatlan dalt adott a roots reggae fanoknak (Tenement Yard, 80,000 Carless Ethiopians, Forward Jah Jah Children, Bad Boys...) és világslágereket azoknak, akik a reggae-t a rádióból és a diszkókból ismerik (Sweat - A La La La La Long, Games People Play...)

Az Inner Circle zenéje alap a reggae-ben, ezt igazolják a mai fiatal generációval (Chronixx, Kabaka Pyramid…) készült közös felvételek.

Az Inner Circle a reggae muzsika AC/DC-je abban az értelemben, hogy korábbi frontemberük (Jacob Miller) 1980-ban bekövetkezett váratlan halála után talpra tudtak állni és újabb szédületes sikereket tudtak elérni!

2017-es Reggae Camp koncertjük során másfél óra kevés lesz ahhoz, hogy a teljes életművet bemutassák, de a zenekar ígérete szerint óriási időutazás várható!

 

Várunk Benneteket a Reggae Camp csütörtöki napjának további programjaira is:

https://www.facebook.com/events/770828679741947

 

Illetve az egész Reggae Camp-re július 25-29-ig!

https://www.facebook.com/events/770828679741947

 

Jegyárak:

6000 Ft – napijegy

16.000 Ft – 5 napos bérlet június 30-ig!

18.000 Ft – 5 napos bérlet július 1-től!

Időpontok :


Képek / Videók :

flyer
Inner Circle
Inner Circle
Inner Circle
Inner Circle
Bookmark and Share
Megosztás