Detail info
Close

Fergeteges Nyári Operett Nagykoncert

Fergeteges Nyári Operett Nagykoncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Fergeteges Nyári Operett Nagykoncert

Az Orfeum Vándorszínpad elhozza az operett csillagait a balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központ szabadtéri színpadára 2017. augusztus 05.-én este, 20:30 órai kezdettel 2 felvonásban mindössze 20 perces szünettel, zenekarral,  lendületes tánckarral fűszerezve.
A népszerű sztárok között ott lesz Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat.
Fellép még Teremi Trixi színésznő. Remek tánc- és énektudású színművésznő, szubrett. Ez idáig legfiatalabbként díjazott Bársony Rózsi-gyűrűs előadó Magyarországon.
A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati a Memory Interoperett művésznője, az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az
Várjuk Önöket az Operettek mesés világába, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal majd meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta.

Rossz idő esetén, az előadás a Sportcsarnokban kerül megrendezésre!
Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Jegyárak:
2017.07.20.-ig:                4.200Ft
2017.07.21-tõl-08.04.-ig       4.900Ft
Elõadás napján, 2017.08.05.    5.500Ft

Galéria

picture Fergeteges Nyári Operett Nagykoncert
Top