IV. Womanity Fesztivál - Merj Látszani! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> FESZTIVÁL >>

IV. Womanity Fesztivál - Merj Látszani!

IV. Womanity Fesztivál - Merj Látszani!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

1. WOMANITY „ÉNIDŐ” FESZTIVÁL JEGY
EARLY BIRD 08.15-ig: 1000 Ft
08.15 és 09.15. között: 1600 Ft
A helyszínen: 2500 Ft
Tartalma: A Kiállítótér márkáinak termék-, és szolgáltatástesztjei, programjai, Az Előadótér programjai, Womanity Fesztiválmagazin kedvezménykuponokkal, Womanity welcome-csomag.
2. TOMAN DIET „FOR ME” FESZTIVÁL JEGY
EARLY BIRD 08.15-ig: 3000 Ft
08.15 és 09.15. között: 3500 Ft
Tartalma: A Kállítótér márkáinak termék-,és szolgáltatástesztjei, programjai, Az Előadótér programjai, Womanity Fesztiválmagazin kedvezménykuponokkal, Womanity welcome-csomag.
Toman Diet speciális snack-csomag csökkentett szénhidrát tartalommal, hozzáadott vitaminokkal 2550 Ft értékben: narancsos keksz (keksz kandírozott narancsdarabokkal), csokoládé és mogyoró ízű töltelékkel töltött nápolyi, karamellás-földimogyorós csokoládé.
3. LINEO „ÚJRATERVEZÉS” FESZTIVÁL JEGY
EARLY BIRD 08.15-ig: 12.500 Ft
08.15 és 09.15. között: 14.990 Ft
Tartalma: A Kállítótér márkáinak termék-,és szolgáltatástesztjei, programjai, Az Előadótér programjai, Womanity Fesztiválmagazin kedvezménykuponokkal, Womanity welcome-csomag.
60 perces egyéni coaching az ország egyik legismertebb NLP és coaching mentorának programjában: NLP & Mediation International Academy by S. Tóth Márta. A coaching egy kérdezéstechnikán alapuló fejlesztő módszer, nem tanácsadás és nem terápia. A jelenre koncentrál és a jövődet építi. Elősegíti a boldogságodat és kiegyensúlyozottságodat az élet minden területén. Ott segít, ahol az addig megszokott stratégiák már nem működnek. Újrateremtheted önmagad.

Gyermekeknek 14 éves kortól kötelező jegyet váltani!

Részletek: WWW.WOMANITYFESZTIVAL.HU

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás