Szüreti Operett Gála | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Szüreti Operett Gála

Szüreti Operett Gála
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Szüreti Operett Gála

Helyszín: Százhalombatta , Barátság Kulturális Központ (2440, Szent István tér 5. )

Az Orfeum Vándorszínpad elhozza az operett csillagait Százhalombattára, a Barátság Kulturális Központba 2017. szeptember 22-én ,19:00 órai kezdettel két felvonásban egy Szüreti Operett Gála keretében.
Igényes operett show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat, lendületes tánckarral fűszerezve!
Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek, a színpadi látványnak, a sok-sok humoros jelenetnek köszönhetően örök élmény lesz az első találkozás.
A népszerű sztárok közül fellép mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja , továbbá  fellép Berkes János operaénekes, érdemes művész is valamint Szász Kati a Memory Interoperett primadonnája.

Láthatjuk majd Birinyi Mónikát, az Orfeum Vándorszínpad szubrettjét, aki bájával és csodás hangjával ellágyítja a közönség szívét.
Színpadra lép Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a Magyarországon és külföldön is méltán elismert társulatnak.

A szemkápráztató jelmezek, a fényűző díszletek, a lendületes tánckar mellett a sztárok előadásában a hagyományos operett világa elevenedik majd meg a színpadon: szenvedély, humor és szerelem.

Időpontok :


Képek / Videók :

Szüreti Operett Gála
Bookmark and Share
Megosztás