Detail info
Close

Circus Maximus szupershow az Arénában

Circus Maximus szupershow az Arénában

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Circus Maximus a Sportarénában

​Október 28-án a Magyar Nemzeti Cirkusz Richter a eddigi legnagyobb volumenű produkcióját láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban. A cirkuszi szuper show közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt!

Az idén 23 éves Magyar Nemzeti Cirkusz Richter, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza október 28-án egy nagyszabású show-val készül a Sportarénába. Garantáltan életre szóló élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
A porondon a tradicionális cirkuszi világ minden bugyrába bepillantást nyerünk. A világ legnagyobb egzotikus állatprodukciója, akrobaták, zsonglőrök, kutyarevü, zenélő bohóc csoport és extrém Fmx motorosok világszáma… Nem győzzük majd kapkodni a fejünket, ámulni és bámulni. A hamisítatlan cirkuszi hangulatot fokozza majd a Nemzeti Cirkusz nyolc tagú zenekara és az elképesztően tehetséges afrikai énekesnő, Lady Masallah. Az előadáson többek között a Kossuth díjas Richter József alapította, jelenleg Ifj. Richter József cirkusz igazgató vezetésével működő Richter csoport világhírű lovas akrobata produkcióját is láthatjuk. Az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas csoport mellett a világ minden tájáról érkező művészek előadását élvezhetjük. A fellépők között igazi világsztárok szerepelnek, a Monte-Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazott előadói. Többek között láthatjuk majd az arany díjas Rene Casselly Jr. és öt afrikai elefántjának lélegzetelállító műsorszámát. Ifj. Richter József és felesége Merrylu romantikus balett produkciója pedig, amit szintén megtekinthetünk az arénában, nemrégiben meghívást kapott a világ legrangosabb cirkuszi eseményére Monte Carlóba.

Galéria

picture Circus Maximus szupershow az Arénában
Top