Zenés beszélgetés Pásztor Ádám színművésszel | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Zenés beszélgetés Pásztor Ádám színművésszel

Zenés beszélgetés Pásztor Ádám színművésszel
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Zenés beszélgetés Pásztor Ádám színművésszel

vendég: Tótka Sándor kétszeres világbajnok, háromszoros Európa bajnok, olimpiai 4. helyezett kajakozó

2017. október 21. szombat 15 óra

1068 Budapest, VI. ker. Benczúr utca 27.

Benczúr Ház Díszterem

Mi a közös pont egy színművészben és egy élsportolóban? Ezt a kérdést járjuk körbe 2017. október 21-én szombaton délután 15 órai kezdéssel a Benczúr Ház dísztermében a két tehetséges, fiatal vendég főszereplésével. Kicsi gyermekként mindketten álmodtak egy világot maguknak és már egészen korán, komoly munkával elindultak céljaik megvalósítása felé. Ádám már az általános iskolai évei alatt diák színjátszó körbe járt, majd hangképzéssel is elkezdett foglalkozni. Jelenleg többek között a Pesti Magyar Színházban, a Madách Színházban, a Pinceszínházban, valamint a PS Produkció Vámpírok bálja című darabjában találkozhat vele a közönség. Nyáron az Arany János évforduló kapcsán bemutatott Vörös Rébék musical ballada főszerepét játszhatta el.

Sándor a Hármas-Körös ölelésében nőtt fel, így a vízi sportok művelése adta magát, ráadásul a magyar kajak-kenu sport az elmúlt évtizedekben világszinten is a csúcsra jutott, így egyre több fiatal csatlakozott a vízi sportokkal foglalkozók táborához. Egy békés megyei kisvárosból került a világversenyek dobogójára, ifjúsági olimpiai bajnok és a 2016-os nyári olimpián előkelő 4. helyezést ért el K2 200 méteres kategóriában.

Milyen képességekkel kell rendelkezni, hogy egy sportoló az élvonalba kerülhessen, a versenyek csúcsaként Olimpiai bajnok legyen? Egy főszerep elérése és napi szinten emlékezetes alakítás nyújtása a színpadon felér egy-egy versennyel? Ezekről és hasonló témákról faggatja a műsorvezető a fiatal tehetségeket, a műsorban természetesen Pásztor Ádám bemutatja ének tehetségét is, amely műfaji korlátok nélkül színpadi sikerekre predesztinálja őt.

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás