Offspring | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Offspring

Offspring
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

The Offspring
2018.06.12.
Tüskecsarnok

Kapunyitás: 18:30

Az újvonalas punk rock egyik legmasszívabb bástyája, a The Offspring 2018-ban, közel 10 évvel az előző budapesti koncertjük után ismét elhozza a fővárosba a stílus elvitathatatlan lendületét, ráadásul a koncertre nem egyedül érkeznek, ugyanis az Anti Flag és a hazai Run Over Dogs már biztosan a társuk lesz június 12-én a Tüskecsarnokban!
Szinte hihetetlen, de már több mint 30 éve van pályán Dexter Holland és csapata, miközben olyan albumokat tettek le az asztalra, mint az azóta már punk rock alapműnek számító Smash, vagy a világsikert hozó Americana. Zenéjüknek köszönhetően megannyi rajongóra és akkor még kezdő, de ma már befutott csapatra - mint például a Simple Plan - voltak hatással, a 2017 júniusában szintén Magyarországon járt Green Day-jel együtt a modern amerikai punk rock arculatának egyik elvitathatatlan kialakítói lettek.

Jegyárak: 9990 - 14990 Ft
Nincs kiemelt álló jegy erre a koncertre!

16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten!  

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás