Fishing on Orfű 2018 - Off-programok | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> FESZTIVÁL >>

Fishing on Orfű 2018 - Off-programok

Fishing on Orfű 2018 - Off-programok
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Fishing on Orfű 2018 - Off-programok

A legszínesebb programok a legszebb helyszíneken... Rutinos fesztiválozóink már pontosan tudják, hogy a Fishing on Orfű fesztiválon a koncertek fergetegesek, a környék gyönyörű, a hangulat családias és barátságos, a napközbeni off-programok pedig nagyon változatosak - idén sem lesz ez másként. Sőt!

 

A Fröccstúrán – immár hagyományosan – együtt jár a zene, a finom bor, a helyi étel és az orfűi táj. A Sörtúra a magyarhertelendi sörfőzdébe vezet,  ahol a legfinomabb kézműves sörök mellett bográcsos étellel, sörfőző minikurzussal, zenével és jó hangulattal várunk. Az idén induló Mesetúrán a kisgyermekes családok ismerhetik meg Orfűt egy varázslatos mesén és rengeteg kalandon keresztül. Az ínyenceknek különleges erdei vacsorákkal készülünk a Présháznál – ez az Erdei Gourmet. A csodás Kovácsszénáját és Abaligetet gasztro-túrákkal és kézműves foglalkozásokkal fedezzük fel. A Sommelier on Orfűn remek helyi borokat ismerhetsz meg -  borászoktól borisszáknak. A Szekszárd Gourmet-n egy tehetséges fiatal borász, egy malacsütő mesterszakács és a világ egyik legkiválóbb kávémestere kóstoltatja finomságait. Kávé-rajongóknak külön készülünk egy ínyenc, különleges programmal, A Kávé Háza 1927-ben.

 

A programok részletes leírásai megtalálhatóak a fesztivál honlapján.

 

A Fishing on Orfű fesztiválbelépőit ITT, a FOO Színházkert jegyeit ITT találod.

Bookmark and Share
Megosztás