Jóga a levendulásban élőzenével | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Jóga a levendulásban élőzenével

Jóga a levendulásban élőzenével
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Jóga a levendulásban élőzenével
2018.06.09. Szombat 19:00 (Esőnap: 2018.06.10.)
A birtokot Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén találjátok.Parkoló van, buszmegálló közvetlen a bekötőút bejáratánál található! Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról bejelöltük az utat. Link a térképhez: goo.gl/aFRVAp

Jógázott már 6 hektárnyi virágzó levendula között naplementekor, háttérben a Balatonnal és tibeti hangtálak lágy zenéjével?
Vegyen részt a Kőröshegyi Levendulásban tartott első élőzenés jógaórán, mely jót tesz a testnek, a léleknek és egy felejthetetlen élménnyel gazdagítja!
Kezdő és haladó jógásokat egyaránt szeretettel várunk, természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének! Ezen kívül bátran jöhetnek gyerekekkel és nagyszülőkkel együtt, mindenki élvezni fogja a mozgást, igazi családi program lesz!
Ebben a lélekemelő programban a Bandha Jógastúdió Újpest-től Tatai Kati és Szabadi Andrea handpan & more lesz a társunk!

A program ideje alatt levendulaszedésre nincs lehetőség, ezért mindenkit ,aki szeretne virágot szedni arra biztatunk, hogy érkezzen előbb, nyitvatartási időben! (09.00 - 18.00)
Felnőtt kísérővel 14 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás