Detail info
Close

Pixel Magic - Helium Decoration - NAGYSZÜNET

Pixel Magic - Helium Decoration - NAGYSZÜNET

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Pixel Magic - Helium Decoration - NAGYSZÜNET
Budapest Park
2018.07.04.

Kapunyitás: 19:00

 A budapesti bázisú Healium Decoration 2012-ben alakult. Munkáikban a fény az elsődleges alapanyag és szervezőelv. Legyen szó projekcióról, programozott robotlámpákról vagy LED-ek ezreiről, a cél mindig ugyanaz: fény által új dimenziókat nyitni a képzelet előtt. Nem csoda, hogy nemrég ők vehették át a Fény Mestere – Master of Light 2016 nívódíjat!

Színpadi látványanyagaikban, installációikban egy olyan saját fejlesztésű fényvezérlési technikával dolgoznak, mely lehetővé teszi LED-ek, robotlámpák, stroboszkópok, füst- és ködgépek, kinetikus eszközök irányítását akár 3D környezetben is. A Sziget, az Electronic Beats, az Ars Electronica, az Ozora vagy éppen a Zsolnay Fény Fesztivál után ezúttal a Nagyszünetben ámuldozhatunk rajtuk. Az este során pedig majd beavatnak néhány kompozíciós trükkbe, hogy magunk is fényzsonglőr társaik lehessünk egy kis időre.

http://healium.hu

////////////

PIXEL MAGIC

Épületmappingek, térspecifikus vetítések, szemet kápráztató audiovizuális kompozíciók, performanszok és installációk. A Pixel Magic sorozat az optikai illúziók, az élőben generált képi és zenei interakciók különböző formanyelveit, a valós és virtuális dimenziók összekapcsolási lehetőségeit térképezi fel hazai videó- és médiaművészek munkáin keresztül. A meghívott vendégek nem csak megvalósult terveikről mesélnek, hanem a Nagyszünet ledfalát is életre keltik…

Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea

Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

http://letitbeartagency.com/

Galéria

picture Pixel Magic - Helium Decoration - NAGYSZÜNET
Top