Damien Rice | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Damien Rice

Damien Rice
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Damien Rice

Kapunyitás: 19:00

Damien Rice szeptemberben először Budapesten

Dallam-utazásra hív minket szeptember utolsó szombatja, ugyanis a folk- és indie rock egyik meghatározó előadója, Damien Rice először érkezik Budapestre. Az ír zenész őszi turnéja szeptember 29-én kanyarodik Magyarországra, és a MOM KULT falai között várja majd a hazai közönségét.
 
Damien Rice több mint 25 éve mozog már a zenei világban és ez idő alatt először a Juniper nevű rock zenekar tagjaként, majd a 2000-es évek elejétől már szólóban bizonyítja a közönségnek dalszerzői és énekesi képességeit. Karrierjét olyan dalsikerek fémjelzik, mint a Cannonball, a Volcano vagy a Making Noise, amelyek jellegzetesen melankolikus, ám mégis felemelő dallamai már az elsőre a hallgató zsigereibe lopják magukat. Nem kevés szerzeménye köszönt vissza rangos sorozatok, vagy épp mozifilmek keserédes pillanatainak háttérdalaként.

Az egyre növekvő rajongótábor mellett a kritikusok körében is hamar értő fülekre talált Damien Rice hangja és dallamvilága. Amerikában, az Egyesült Királyságban és Európában is komoly szakmai sikereket tudhat már maga mögött az idén 44 éves előadó, a legutóbbi, My Favourite Faded Fantasy címre keresztelt albumát megannyi rangos magazin nemes egyszerűséggel ’elképesztőnek’ vagy az ’év albumának’ titulálta.

•    Időpont: 2018. szeptember 29, szombat, 20:00
•    Helyszín: MOM KULT (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)
•    Jegyárak: 7900 Ft, 8900 Ft, 9900 Ft, 10990 Ft, 12990 Ft, 15990 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás