Detail info
Close

Neonhullám presents: Megahit Live 08.18.

Neonhullám presents: Megahit Live 08.18.

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Neonhullám presents: Megahit Live
Budapest Park
2018.08.18.

Kapunyitás: 22:00

A Neonhullám csapata a Budapest Parkkal együttműködve létrehozta a Budapest Vice sorozatot, amely ugyanúgy egy ízig-vérig synthwave esemény, akárcsak a korábbi Neonhullámok, de ezúttal a nyári szabad ég alatt, a Miami Vice / Vice City életérzésre alapozva, és merítve a korábbi bulik tematikáiból is. Ám ezúttal is egy kicsit különlegesebb lesz az este, hisz a Nagyszünet színpadára elhozzuk nektek Megahit-et, aki az utóbbi időben a nemzetközi porondon is egyre nagyobb figyelmet kap.

Lineup:
» Envo (DJ set)
» Gridscape (DJ set)
» LAZERPUNK (DJ set)
» Megahit (Live)
» Quixotic (DJ set)

A helyszín a Budapest Parkon belül található Nagyszünet, amit a bejárattól egyből balra fordulva találhattok meg.

A 80-as évek hangulatát idéző, neon színekben úszó korunkbeli szint zenével megelevenedik a VHS korszak, dagadhat a mellszőr, jöhetnek az aviator napszemüvegek és a bőrkabátok.
A Neonhullám DJ-k zenei szelekciója magában foglalja a 80-as évek legjavát, miközben elvegyíti azokat napjaink synthwave, nu-disco, és future funk stílusai között.

A jegyek már elővételben is elérhetőek a partyra - bulikázz a csillagos ég alatt a Budapest Parkban, ráadásul az első kört most mi álljuk! Az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Smirnoff vodka shotot kap az önfeledt szórakozás mellé.

A bulijegyed 22 óra után a Budapest Park egész területén érvényes – tehát ha Parkon belül több helyszínen megy egyszerre a party, egy jeggyel mindegyiket látogathatod!

Galéria

picture Neonhullám presents: Megahit Live 08.18.
Top