The Tiger Lillies | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

The Tiger Lillies

The Tiger Lillies
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

The Tiger Lillies
2018. november 30. Péntek
Dürer Kert, 1146 Budapest Ajtósi Dürer 19-21.

Kapunyitás: 21:00

Az ősz egyik legizgalmasabb produkciója érkezik november 30-án a Dürer Kert nagytermébe, ugyanis legutóbbi albumuk anyagával Budapestre érkeznek az alternatív kabaré keresztapjai, a Grammy-díjra is jelölt The Tiger Lillies!

Az 1989-ben alakult zenekar a mai napig az egyik legegyedibb és legizgalmasabb stílusvilágot tudhatja magáénak. Zenéjükben a háború előtti berlini kabaré, öntörvényű opera, és cigányzene keveredik miközben szövegeikben az élet sötét oldalának - mint a prostitúció, a drogfüggőség, az erőszak vagy a kétségbeesés - tartanak fanyar humorral és pengeéles iróniával keretezett tükröt.
   
A The Tiger Lillies világa sötét, különös és változatos, amelybe olykor mély szomorúság, olykor kegyetlen feketehumor, olykor átható szépség vegyül. A zenekar aktuális, a The Devil's Fairground lemez anyagára épülő produkciójában a bűn és a kísértés vár minket. Vajon túléljük a mesét, vagy engedünk a Gólem csábításának? Ezen a késő őszi estén meg fogjuk kapni a választ!

► Időpont: 2018. november 30., 21:00
► Helyszín: Dürer Kert, nagyterem
► Jegyárak: 4900 / 5900 / 6900 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás