A TÁNC Fesztiválja - bérlet | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

A TÁNC Fesztiválja - bérlet

A TÁNC Fesztiválja - bérlet
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Tisztelt Közönségünk!
 
17. alkalommal invitáljuk veszprémi vendégségbe a kortárs táncművészet kiváló magyarországi képviselőit.
Találkozni szeretnénk megint, mert változatlanul fontosnak tartjuk, hogy együtt legyünk. Sok gond, félreértés, megosztottság, sérelem és nehézség vesz körül manapság bennünket. Tegyük félre pár napra és csodáljuk együtt a színházban az embert, az emberi test szépségét! Az esendő lélek drámáját, katartikus megtisztulását.
Talán a táncművészekkel közösen, ennek a szavak nélküli, lélektől lélekig ható művészetnek a segítségével irányt találhatunk az eligazodáshoz. Éljünk Vele!
Készülődnek a táncosok, hogy eljöjjenek Önökhöz és megmutassák magukat.
Tetszeni akarnak. El akarják varázsolni, meg akarják hódítani Önöket. Hiszen az élő művészet érzéki dolog, varázslat. Hódítás nélkül mit sem ér.
Mi, a fesztivál szervezői azon vagyunk, hogy a változó körülmények közepette is megőrizzük a táncfesztivál arculatát, megfeleljünk az eredeti gondolatnak, melyben az értékeinkhez való konok ragaszkodás ugyanolyan fontos volt mindig, mint a megújulás.
Idén is izgalommal és szeretettel várjuk Önöket a veszprémiek csodálatos, új találkozóhelyén, a Hangvillában. Lesz program a színházteremben, a stúdió színpadon, valamint csütörtök éjszaka tánckocsma az Expresszóban!
Három előadás erejéig várjuk Önöket régi helyszínünkön, a VMK-ban is.
Találkozhatnak fiatal, új arcokkal, de itt lesznek jeles „törzsvendégeink” is, és nem hiányozhat a nagytiszteletű zsűri sem.
Jöjjenek el!
Legyünk együtt, figyeljünk egymásra! Álljunk szóba egymással!
 
A házigazda Pannon Várszínház társulata nevében üdvözlettel:
 
 
                                                                                          Vándorfi László és Krámer György

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás