Detail info
Close

Oláh Kálmán  -Peter Lehel lemezbemutató koncert

Oláh Kálmán -Peter Lehel lemezbemutató koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Oláh Kálmán-Peter Lehel: Lyrical Album lemezbemutató

Oláh Kálmán és Peter Lehel új albumuk, a Lyrical Album névre keresztelt korong anyagát mutatják be az intézmény Hangversenytermében.

Oláh Kálmán (dzsessz) zongorista-zeneszerzőt a világ kortárs zenei életének egyik legeredetibb alkotójaként tartják számon. A szakma évről évre meg is jutalmazza a művészt, aki büszke tulajdonosa már a Liszt-díjnak, a Szabó Gábor Életműdíjnak, Fényes Szabolcs-díjnak, valamint az Artisjus Az év zeneszerzője díjával. Oláh Kálmán jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora- és zeneszerzéstanára.

Zenésztársa, a német származású Peter Lehel leginkább szaxofondallamairól híresült el. A művész a komponálással is bőséges időt töltött már el, hiszen írt zenét többek között big bandeknek, quarteteknek, szimfonikus zenekaroknak. Munkásságát a német zenei kritikusok rendszeresen díjazzák.

A rendezvényre nem kell váltani jegyet, a részvétel ingyenes!

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2016. szeptember 29-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Galéria

picture Oláh Kálmán  -Peter Lehel lemezbemutató koncert
picture Oláh Kálmán  -Peter Lehel lemezbemutató koncert
picture Oláh Kálmán  -Peter Lehel lemezbemutató koncert
Top