Joy Gospel Music koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Joy Gospel Music koncert

Joy Gospel Music koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Ez az a nap! karácsonyi GOSPEL koncert a Joy Gospel Music együttessel

Csabagyöngye Kulturális Központ, 2016. december 18.

Különleges ünnepi műsorral készül a Joy Gospel Music. Az együttes 2006-ban alakult és nem túlzás azt állítanunk, hogy hazánk egyik legszínvonalasabb gospel kórusa. A zenekar különlegessége nem csak egyedülálló felállásukban rejlik (szimfonikus zenekar és kórus), hanem a saját számok egyedi zenei világában is. Nagyszabású karácsonyi koncertjükre igazán egyedi repertoárral készülnek és gondoskodnak az ünnepi hangulatról!

Az est vendége Pintér Béla – debreceni dalszerző, énekes - aki legszebb karácsonyi dalait hozza el nekünk, valamint a tehetséges fiatal énekesnő, Durkó Heléna is megörvendeztet bennünket néhány gyönyörű dallal.

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2016. december 10-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás