Hollywood Békéscsabán | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Hollywood Békéscsabán

Hollywood Békéscsabán
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Hollywood Békéscsabán
Hans Zimmer est – Lisa Gerrardal (a Gladiátor c. film eredeti előadója)
Oscar díj, Golden Globe díj, Grammy díj, Bafta díj
A legnagyobb filmzenék – A legjobb előadásban.

Hollywood Magyarországra költözik. Hans Zimmer korunk legnagyobb zeneszerzőjeként van nyilvántartva. Ki ne szeretne vele dolgozni, amikor olyan filmek muzsikáit köszönhetjük nekik, mint a Gladiátor, Karib tenger kalózai, Eredet, Da Vinci-kód, Csillagok között, Sólyom végveszélyben, Batman, Esőember stb.. Az egyik legnagyobb meglepetés kétségkívül az lesz, amikor a mindannyiunk számára emlékezetes film monumentum, - amikor Russel Crow meghalni készül a Gladiátor c. kasszasikerben, - élőben lesz hallható. Ebben a jelenetben egy egyedülálló hang, Lisa Gerrard hangja szólal meg a Gladiátor c. filmben. Az énekesnő élőben fogja előadni a dalt, amely bizonyosan olyan hátborzongató lesz, hogy már csak ezért az egy élményért érdemes ellátogatni erre az estére. A 60 fős zenekar, a csodálatos látványvilágpedig mind azért lesznek, hogy felejthetetlen legyen.

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2017. február 7-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás