Dr. Lenkei Gábor előadása | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Dr. Lenkei Gábor előadása

Dr. Lenkei Gábor előadása
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A szókimondó orvos író 4 év csöndes háttérmunka után ismét „harcba indul” a tudatlanság ellen. Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban találkozhatnak vele az érdeklődők, március 18-án, 16 órakor.

Lenkei Gábor nevéhez fűződik a vitaminkultúra meghonosítása Magyarországon. Cenzúrázott egészség című könyvének megjelenése óta folyamatosan kiáll a vitaminok létfontossága mellett. Vallja, hogy a vitaminok ésszerű és megfelelő mennyiségű használatával nem csak, hogy kevesebb lenne sokkal a betegségek gyakorisága, de gazdaságilag is jelentősen kevesebb egészségügyi terheink lennének.

2008-ban a hatóságok megtámadták, tönkre akarták tenni gazdaságilag és személyét érintő lejárató kampányt is indítottak ellene. Az állami hatóságok ellen pereket indított, és 2014 nyarára az utolsó általa indított pert is megnyerte, így a jogi hercehurca Lenkei doktor fényes győzelmével zárult.

Erről a harcról és az elmúlt évek fontos új kutatási eredményeiről is fog beszélni a nagyközönségnek.

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2017. március 11-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás