Experidance: Cinderella - mesemusical | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Experidance: Cinderella - mesemusical

Experidance: Cinderella - mesemusical
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

EXPERIDANCE PRODUCTION BEMUTATJA CINDERELLA – MESEMUSICAL A hamuról, egy hercegről és a cipellőről

2017. december 6. (szerda) 19.00

RENDEZŐ: POZSGAI ZSOLT, ZENEI RENDEZŐ: GÖMÖRY ZSOLT, KOREOGRÁFUS: ROMÁN SÁNDOR

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Az előadásra lehetőség van 14 éves kor alatt gyermekjegyet vásárolni az utolsó 7 sorban (21-27. sor). A jegy ára 5900,- forint helyett 40%-kal olcsóbb, 3500,- forint lesz. A belépésnél kell igazolni az életkort diákigazolvány, vagy személyi igazolvány felmutatásával. GYERMEKJEGYET VÁSÁROLNI KIZÁRÓLAG A HELYSZÍNEN LEHETSÉGES!

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2017. november 29-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás