Monológ - társakkal | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Monológ - társakkal

Monológ - társakkal
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

MONOLÓG - Társakkal
HAJTMANN ILDIKÓ ELŐADÓESTJE

2018. március 29. (csütörtök) 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4.)

KÖZREMŰKÖDNEK: A társak: Szabó Ila, Szák-Kocsis Péter,Vozár Márton Krisztián, Halász Illés és az ACID JAZZ DANCE COMPANY táncosai Botta Tibor vezetésével

Ezen az estén 20 népszerű musical és pop dal csendül fel a békéscsabai előadóművész tolmácsolásában . A tőle megszokott igényességgel és mély gondolatisággal, érzelmekkel. Ahogy a velünk történő események lenyomatai is egy életen át tartó monológot írnak meg bennünk, úgy szólnak ezek a dalok történeteink belső hangjairól. És persze az életet is társakkal éljük le, akik velünk, mellettünk adnak hozzá ehhez az egyszemélyes műfajhoz, mint ahogy a színpadon Szabó Ila, Szák Kocsis Péter, Vozár Márton Krisztián, Botta Tibor táncosai szegődnek Hajtmann Ildikó mellé, társnak. S ezen az estén még képek és fények is segítik, hogy a közönség egy szebb belső monológgal legyen gazdagabb, amit majd hazavihet az előadás után.

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2018. március 22-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás