A lélek rugalmassága /2 napos TRÉNING/

A lélek rugalmassága /2 napos TRÉNING/

Dátum: 2019.június.22
Hely: Budapest

Belépőjegyek

Szombat
22
Jún 2019
10:00
A lélek rugalmassága /2 napos TRÉNING/
Budapest

Budapest

A rendezvény leírása

A lélek rugalmassága

Feldmár András és Büky Dorka két napos tréninget tart Budapesten!

Június 22-én 10-től 16 óráig
Június 23-án 10-től 14 óráig (Feldmár András a második napon lesz jelen személyesen)

Csapás ért, padlót fogtam, leterítettek, megszégyenültem, szétaláztak, kihúzták a szőnyeget alólam - most itt vagyok. Maradok így, megrágva és kiköpve vagy felpattanok, megrázom magamat és hajtok tovább? Elveszítem a kedvemet, a lelkesedésemet, a jövőbe vetett hitemet vagy mégsem? Behorpadok, eltörök a csapásoktól, vagy ripsz-ropsz visszanyerem a formámat, mintha gumiból lennék? Haragszom a világra, sértetten befelé fordulok, vagy elfogadom a valóságot? Mindig jön ám valaki, aki el akarja venni a szabadságomat! Ez a szűnni nem akaró szabadságharc felvillanyoz vagy mélyen elkeserít?

Mindez a lélek rugalmasságán, a reziliencián múlik.

Kialakítható, fejleszthető, gyakorolható a reziliencia?

A két napos tréningen gyakorlatok és beszélgetések váltják egymást, az első napon Dorkával, a második napon András részvételével.

A tréning helyszíne Budapest,  pontos helyszínről e-mailben fogunk értesíteni az esemény előtt legkésőbb két héttel.

Ha  jegyirodában vásárlod a jegyet (ergo nem ONLINE),  a vásárlást követően kérlek küldj egy regisztrációs e-mailt a résztvevő nevével és elérhetőségeivel.

A két napos tréning díja: 38.000 forint*

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni a foglalkozáson (például lemondás esetén), a befizett díj a szervezőt illeti.

Térképen

Top