Diótörő az Arénákban

Diótörő az Arénákban

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Diótörő az Arénákban
Helyszín: Veszprémi Aréna 2017.12.16. 18:00
Szombathely, Aréna Savaria 2017.12.22. 18:00 (Korlátozott látású helyek is elérhetőek)


A Győri Balett nagy sikerű ’Diótörő az Arénékban’ című óriásprodukciója az idei ünnepi szezonban is visszatér – ahogy a tavalyi évben, most is a Veszprém Arénában élvezhetik majd a nézők a nagyszabású ünnepi előadást egy héttel karácsony előtt, december 16-án.
A tavalyi karácsonyi szezonban már nagy sikerrel játszott Csajkovszkij-klasszikus az idén ismét visszatér a hazai arénákba: egy jól ismert karácsonyi történet, amely a cirkuszművészet, a show, a revü és a balett elemeit ötvözi és viszi színpadra, Dmitrij Simkin látványos díszletének kíséretében, ifj. Harangozó Gyula koreográfiájával. Az eddig legnagyobb, direkt aréna méretű színpadra álmodott táncos-zenés showszínház a mai kor gyerekeihez szól Barbie-babával, Pókemberrel, Robotemberrel a világ élvonalába tartozó Győri Balett előadásában, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola balettnövendékei és Pirók Zsófia flamenco táncosnő közreműködésével.
A Herceg és Klára hercegnő nagy kettősét a világhírű Moszkvai Bolsoj Balett sztárszólistái, a tavalyi előadásokon már megismert Darja Hohlova és Artemij Beljakov táncolják.
A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörőt az alkotó ifj. Harangozó Gyula újragondolta, artistákkal, breakesekkel és revüszerű látvánnyal gazdagította és ezáltal egy friss, formabontó, szélesvásznú produkcióvá varázsolta, amely azonban nem nélkülözi a klasszikus balett hagyományos elemeit sem.

6 éves kor alatt nem ajánlott!


Galéria

picture Diótörő az Arénákban
picture Diótörő az Arénákban
picture Diótörő az Arénákban
picture Diótörő az Arénákban
picture Diótörő az Arénákban
Top