Ibiza Night Party #8

Ibiza Night Party #8

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Ibiza Night Party #8
2019.11.09.
HALL, Debrecen

...ÉÉÉÉS A MEGLEPETÉS
...Az IBIZA NIGHT PARTY ELHOZZA A VILÁG EGYIK LEGKERESETTEBB Dj -ét ------- TUJAMO

TUJAMO nagyszerű, egyedi zenei világa nagyon sok, ismert Dj-t sarkallt arra, hogy együtt dolgozzanak vele. Többek között Justin Bieber, David Guetta, Tiesto, Major Lazer, Skrillex és Diplo, Nicki Minaj, Robin Schulz, Steve Aoki, Dimitri Vegas és Like Mike, egy olyan globális hangzást adott nekik, amely a világ számos producerét inspirálja az együttműködésre. TUJAMO-t több mint 2 millió ember követi a Facebookon ,450 millió millió streamet gyűjtött a Spotify-n és 3,7 millió hallgatót havonta, 13 alkalommal elérte a Beatport # 1 helyét, 31- szer Beatport Top10 számát szerezte meg. A Beatstats- nél " a Legjobb Electro House művészek” első helyezettje címét is megkapta.

TUJAMO a világ legnagyobb klubjainak és fesztiváljainak állandó résztvevője, többet közt a Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Brazília Green Valley, Pasha Ibiza, az Untold Fesztivál, a New York Webster Hall, Lollapalooza, Cavo Paradiso Mykonos közelében. , Zouk Szingapúr, Bootshaus Köln és még sok más.

A 2019-es év a TUJAMO legsikeresebb éve. miután a Smash The House című számát előadta Dimitri Vegas & Like Mike mellett a korábbi „Nova” sláger világszerte szintén sikeres lett. TUJAMO nagy energiájú és gangsta hozzáállás egy olyan robbanását idézi elő, amely azt mondja: „Pokol igen!

TUJAMO olyan egyedi hangzást fejlesztett ki amivel egyre magasabbra lépked a DJ Mag Top 100 listáján. 2018-ban elérte a 46. helyet.

Tujamo - Drop That Low ( When I Dip ) –
www.youtube.com/watch?v=souJM4aCk6w

Steve Aoki, Chris Lake & Tujamo - BONELESS -
www.youtube.com/watch?v=gl2p4G3CUrI

Tujamo – BOOM!
www.youtube.com/watch?v=JxfzRNA2_8M

Dimitri Vegas & Like Mike vs Tujamo &Felguk - NOVA -
www.youtube.com/watch?v=KDtFNgcErlE

JEGYINFÓK:
- SUPER EARLY BIRD - 2000 FT - SOLD OUT
- EARLY BIRD - 2500 FT - SOLD OUT

Fellépők
- TUJAMO
- CHRIS LAWYER

Térképen

Top