Detail info
Close

Kepes András - Csillagok nyomában

Kepes András - Csillagok nyomában

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Kepes András
CSILLAGOK NYOMÁBAN
2019. szeptember 26., csütörtök, 19 óra
Lurdy Mozi

Kepes Andrást a legtöbben kiváló televíziós műsoraiból – Desszert, vagy a Világfalu – ismerik, ő a kimért beszélgetőpartner, az intelligens kérdező, aki szimpatikus, érdeklődő attitűdjével teremtett kiváló hangulatot fontos és maradandó beszélgetésekhez. Kevesen tudják róla, hogy már gyermekként igazi világjáró volt, az általános- és középiskolát Bejrútban és Buenos Airesben végezte el, érdeklődése mások véleménye és világnézete iránt pedig megalapozta a későbbi kiváló riporter törekvéseit is.
Vajon miként zajlottak ezek a kalandos, izgalmakkal teli utazások? Miként férkőzhetett magyarként igazi világsztárok közelébe? Milyen a világ a színfalak mögött, ahová nem jut el a kamera, és milyen élet tulajdonképpen az, amit egy utazó riporter él a saját mindennapjaiban? Milyen ambíciók vezetik erre az útra, és milyen motiváció tartja rajta? Miként sikerült megszólaltatni olyan kiválóságokat, mint Woody Allen, Federico Fellini vagy Gabriel Garcia Marquez?
Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban, Hollywoodban, New Yorkban és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt. Csillagok nyomában című önálló előadásán végre választ kapunk a nagy kérdésekre, miként lehetséges mindez?

Top