Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Miss Saigon

Miss Saigon

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

A legenda újraéled!

Sztárszereposztásban tekinthető meg a Csodálatos Baja rendezvénysorozat nyári záróeseményeként Claude-Michel Schönberg és Alain Boublil sikerdarabja, a Miss Saigon.

„A musical, amely már legenda” – hangzott a Newsweek kritikája alig néhány héttel az 1989-es premier után. S valóban, nem tévedtek, Claude-Michel Schönberg műve több tízezerszer ment szerte a világon. „Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó” – írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van.

A sztárszereposztás mellett érdekesség, hogy most is az 1994-es kreatív csapat, köztük a rendező, KERO® hozza létre a produkciót.

További információ, szereposztás ide kattintva található.

A rendezvény szervezője rossz idő esetén az előadás megkezdésével, ill. az esetlegesen már megkezdett első felvonás folytatásával 23.00 óráig várhat. Amennyiben az előadás rossz idő miatt  az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, ebben az esetben a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs mód. Jegyek visszaváltására csak az előadás végleges lemondása esetén kerülhet sor.

Bejutás a helyszínen:
Déli Kapu - bejárat az Attila utca felől -  a hozzá tartozó szektorok: Marica grófnő, Cigányszerelem, Viktória, Lili bárónő, Mágnás Miska és a Rebecca jobb oldala
Északi Kapu - bejárat az Eötvös J. utca felől -  a hozzá tartozó szektorok: A Csárdáskirálynő, Abigél, Rómeó és Júlia, Szetnivánéji álom, Menyasszonytánc és a Rebecca bal oldala.

MISS SAIGON A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZBAN - JEGYEK ITT.

Galéria

picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
picture Miss Saigon
Top