Nekem a Feldmár...

Nekem a Feldmár...

Dátum: 2020.november.10
Hely: ONLINE Budapest

Belépőjegyek

Kedd
10
Nov 2020
18:00
Nekem a Feldmár...
ONLINE

Budapest

A rendezvény leírása

Nekem a Feldmár... – szubjektív virtuális könyvműhely Feldmár András művei mentén

Nem mindenki könyvkukac. Ezért úgy gondoljuk, érdemes Feldmár András könyvein átrágni magunkat együtt, most egy online sorozatban. Aki velünk tart – még ha eddig nem is olvasta Feldmár András könyveit –, útnak indul, gondolkodásának alappilléreinek felfedezésére. Jobban megismerheti András filozófiáját és praxisát, alkalmazhatja saját élete különféle helyzeteire azokat a következtetéseket, amikre ő jutott, vagy amiket a műhely résztvevője saját maga fedez fel az út során.

Minden könyvműhely két hétig tart. Ezalatt három alkalommal láthattok online videós beszélgetést a műhely vezetőivel, Krámli Andrissal és Ács Danival, akik együtt olvassák a könyvet és osztják meg a felmerülő gondolataikat. Írásban pedig minden nap kaptok gondolatébresztő idézeteket a könyv további részeiből. Egy zárt Facebook csoportban ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat, reflektálhattok egymás élményeire.

Novemberben kezdjük az első könyvműhelyt, a szóban forgó alkotás András első könyve, a kultikussá vált mű lesz, A tudatállapotok szivárványa.

Időpont: 2020. november 10-23.
Az online műhely részvételi díja: 3500 forint

FB esemény: https://www.facebook.com/events/601524237460384

Térképen

Top