Nőnapi Operett Gála Szentgotthárd

Nőnapi Operett Gála Szentgotthárd

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Nőnapi Operett Gála Szentgotthárd
Helyszín: Szentgotthárd, Széll Kállmán tér 7. - Színházterem

 

 

Az operett világ csillagai egy feledhetetlen esten a Szentgotthárdi Színházban az Orfeum Vándorszínpad Nőnapi Operett Gáláján, 2017. március 10-én!

A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.
A világot járt, szemkápráztató jelmezekkel, a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg Szentgotthárdon. A virágtengerbe borult színpadon a világhírű művészekkel és a lendületes, bravúros tánckarral fergeteges operett gálát prezentál az Orfeum Vándorszínpad társulata.

Jegyár: 3400 Ft

Galéria

picture Nőnapi Operett Gála Szentgotthárd

Térképen

Top