Detail info
Close

REAL FIGHT ARENA 13 Budapest

REAL FIGHT ARENA 13 Budapest

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

RFA 13 Budapest
Az RFA ismét a legnagyobb magyar metropoliszba érkezik. Egy remek RFA8 torna után a Duna-parti gyöngyszem ismét egy újabb gálaestnek ad otthont, amelyről nem hiányozhat sem a címmeccs, sem a legnagyobb hazai sztárok. Újabb felejthetetlen élmény vár Budapestre!
Az állóharc mestere, Bereczki Dominik a Real Fight szabályai szerint küzd majd meg a címért. Két expressz kiütés után egy újabbal próbálkozhat majd a horvát Teo Mikelič ellen, aki a színvonalas Glory Kickboxingban szerzett tapasztalataival áll fel ellene.
Veréb István olimpiai birkózó jóváteheti legutóbbi kudarcát. Veréb jelentős teljesítmény után mégis vereséget szenvedett az RFA 8-on. A magyar harcos ezúttal ezt nem engedheti meg magának.
Csibi Gergely az utolsó összecsapás után győzelmi sorozatot produkált. A legfrissebb meccs is remek fordulatot vett számára, hiszen sikerült magához térnie a rászámolásból. Azonnal át is vette a vezetést, és a 2. menetben legyőzte Matěj Val-t. Hasonló bravúrt ígér a novemberi találkozóra a saját közönsége előtt.
Készülj fel egy felejthetetlen élményre, tele vonzó meccsekkel, gyorslövetű és határidő előtti befejezésekkel. Budapest, van mit várnod, ez biztos!

VIP asztal:
a jegy tartalmazza:
VIP belépő 6 személy részére (belépés a VIP beléptetési ponton)
VIP catering (sör, bor, üdítő, hideg és meleg büfé)
Belépés a VIP zónába
Legjobb kilátás a küzdőtérre
A mérkőzésre induló résztvevők köze

Top