Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Dátum: 2023.december.04
Hely: Csabagyöngye Kulturális Központ
Cím: Széchenyi u. 4., Békéscsaba

Belépőjegyek

Hétfő
4
Dec 2023
18:00
Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

A rendezvény leírása

Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert
2023. december 04. (hétfő) 18:00
Csabagyöngye Kulturális Központ (5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4. Tel.: 66/449-222)

"2023-ban 30 éve állok színpadon.

Az adventi és karácsonyi koncertek műsorát olyan alkotók remekműveiből állítottam össze, akik nagy hatással voltak rám, és formálták a játékomat, az előadói attitűdömet, a világnézetemet.

Velünk lesz Ch. M. Widor, akitől az erős barátságról, az okos és kemény munkáról és a minden körülmények között megtartott emberségről tanulhatunk. Vivaldi, aki fél szemmel mindig figyelt bennünket hallgatókat. Ki tudja talán még onnan fentről is figyel, hogy amit alkotott az feltölt-e bennünket, örülünk-e neki, közelebb emel-e a Jóistenhez. Ha így van, meggyőződésem, hogy mosolyog a számára kirendelt mennyei kertben, templomban, vagy palotában - ahogy az ott fent szokás. Játszom Liszt Ferenctől, hiszen ki mutathatná meg jobban mi is az a „self made man”, hogy még egy intéző fiából is lehet világhírű muzsikus – kitartással és önmaga árnyékának átlépésével. Bach pedig, az örök Bach olyan teljes képet mutat nekünk amilyen a muzsikája. Életvidám, életigenlő, bátor, mindenek felett precíz ember, aki érti a teremtést, és ismeri benne a helyét. Utazzon velem és az elmúlt 30 évem példaképeivel 2023 adventjén, karácsonyán!"

Jegyárak:
Október 26-ig 4.500 Ft
Október 26-tól 5.000 Ft

 

Térképen

Top