Riz Olivér szerzői estje

Riz Olivér szerzői estje

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Riz Oliver zenész családban született, így kisgyermek kora óta élete szerves része volt a zene.
Oliver 4 éves korában kezdett zongorázni tanulni, azonban legfőképpen nem zongoristának, hanem zeneszerzőnek vallja magát.
2014-ben jelent meg első albuma, a Deep Within. Idén júniusban már ötödik albumát adta ki Hope is Here címmel. Az elmúlt hónapok történései miatt nagyon aktuális az elkészült zenei anyag üzenete. Alkalmazkodva a pandémia okozta körülményekhez a teljes lemez otthon készült, a zenétől a borítóig, csak a CD járt a gyárban.
Olivér dolgozott az ENSZ Menekültügyi Főbizottságán (UNHCR) és több országban is élt. A zenéje befelé sodor, a középpontig. Olyan hallgatni, mintha egy friss hegyi patakban mosná le magáról az ember az út porát.
"Minden szerzeményének van egy külön üzenete. Olyan számokat szeretne írni, melyek megnyugtatnak és teret adnak jobban megismerni önmagunkat. Hitvallása, hogy szeretne valami szépet adni az embereknek, pár egyszerű dalt, mely képes felváltani a mindennapi aggodalmat békével. Számára nagy öröm zenét szerezni, így reméli másoknak is örömet szerez vele.
A koncerten ezekből a saját szerzeményekből válogat egy csokorra valót, amely segít az ellazulásban és megnyugtatóan hat lelkünkre. Az est sajátossága, hogy saját darabjai mellett, kedvenc zeneszerzője Ludovico Einaudi művei is hallhatóak.


További információk:
www.facebook.com/KNSKultMűvészManagement

Térképen

Top