Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar koncertje

Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar koncertje

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Mosoly Koncert 2019 - Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje
2019.05.30.
Erzésbet tér

 

1. szektor - Kiemelt ülő 4.900Ft
2-3. szektor - Ülőjegyek 7.900Ft
4. szektor - Normál álló 2.900Ft 

Az Út a Mosolyért Alapítványt és céljai elérését támogatói jegy megváltásával segítheti. A támogatói jegy megváltásával lehetősége nyílik részt venni az alapítvány által szervezett jótékonysági Mosoly Koncerten, mely a budapesti Erzsébet téren 2019. május 30-án a 19:00 órás kapunyitást követően 19:30 órakor veszi kezdetét. Egy támogatói jegy egy fő (támogató) számára nyújt belépési lehetőséget. A Mosoly Koncerten a helyfoglalás a támogatói jegy értéke figyelembe vételével történik.
A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert – a szervezők önhibáján kívüli - elmaradása esetén a támogatói jegy értéke nem kerül visszatérítésre. A befolyt összeg az Út a Mosolyért Alapítvány részére kerül kifizetésre támogatásként.

A szervezők fenntartják a jogot a koncert programjának megváltoztatására. A koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre.

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert során hang- és képfelvétel készül.

A koncert alkalmával a szervezőktől független harmadik személy által nyújtott szolgáltatás tekintetében a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Az elvesztett tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Vészhelyzet esetén kövessék a biztonsági személyzet utasításait, és a nyugalmukat megőrizve hagyják el a helyszínt a legközelebbi vészkijáraton keresztül!

Galéria

picture Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar koncertje
Top