Szikora - R- GO -  40

Szikora - R- GO - 40

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

SZIKORA RÓBERT és az R-GO ( 40 ) - 2022. 05.21. szombat
Házigazda: B. Tóth László

Visszatérnek a CSIKIDAM nagyágyúi az ARÉNÁBA

 

2022.05.21-én Magyarországon egy igazi, nagyon régóta várt CSIKIDAM show-ra kerül sor. A CSIKIDAM az életöröm, napfény és a ritmus közös egyvelege. Egy olyan életérzés, amit ha meghall az ember akkor minden porcikája mozogni kezd. Az ARÉNA színpadán Szikora Robi és az R-GO egy nagyon különleges és látványos party keretében mutatja be az elmúlt 40 év slágereit amelyek meghatározták az akkori illetve a mai fiatalok szórakozását. Élőben újra átélhetjük ezeket a számokat a Papp László Sportarénában, Budapesten.

 

Énekelj, táncolj, szórakozz és éld át újra a feledhetetlen CSIKIDAM érzést……
Már most MINDENKI nagyon várja – ugye ott leszel Te is?

 
^ SZTÁRFELLÉPŐ ^

FENYŐ MIKLÓS

A mindenki számára jól ismert Fenyő Miklós is fellép ezen a fantasztikus koncerten, ahol Szikora Robi és az R-GO –val valamint a közönséggel együtt ünnepelik meg az R-GO 40 éves jubileumát. Különösen nagy kuriózum lesz Szikora Robi és Fenyő Miklós duettje  – a korábbi közös együttesükre - Hungaria - vonatkozóan is.

 


^ JEGYÉRTÉKESÍTÉS ^

- ONLINE : https://www.ticketportal.hu/event/Szikora-R-GO-40

- SZEMÉLYESEN: https://www.ticketportal.hu/SellingPlaces/

 

Jegyinformáció: - KIEMELT ÁLLÓ – 12.990 Ft - NORMÁL ÁLLÓ – 9.990 Ft - KIEMELT ÜLŐ – 15.990 Ft - NORMÁL I. ÜLŐ – 12.990 Ft - NORMÁL II. ÜLŐ – 10.990 Ft - Meet & Greet – 69.990 Ft - Találkozás és közös fotó Szikora Róberttel illetve Fenyő Miklóssal - Ajándék CD a fellépők aláírásával - Kiemelt álló jegy ▲ Felelősséget csak a Ticketportal.hu-tól vásárolt jegyekért tudunk vállalni. ▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! ▲ SZÉP kártyával történő fizetésre nincs lehetőség. Korhatár a koncertekre: ▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten. ▲ 6 éves korig ingyenes – de külön ülőhelyet nem tudunk biztosítani. ▲ A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. ▲ A rendezvényre a Budapest Sportaréna ÁSZF -ben foglaltak érvényesek.

Top