Detail info
Close

TrueBeat Party 2019.05.03.

TrueBeat Party 2019.05.03.

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

TrueBeat Party
Budapest Park
2019.05.03.

Kapunyitás: 22:00

Íme a Budapest Park első önálló elektronikus zenei bulisorozata, a TRUEBEAT PARTY! 
 
A TrueBeat egy vadiúj partysorozat, az elektronikus zene fellegvára, ahol ugyanúgy megfér egymás mellett a drum and bass és a dubstep, mint a trap és a hiphop.
 
2 tánctéren dübörögnek majd a legjobb bass zenék, a műfaj legnépszerűbb hazai képviselőitől! 
 
Büszkén mutatjuk be nektek a line-upot: május 3-án, 2 tánctéren 8 ikonikus hazai fellépővel nyitja meg kapuit a TrueBeat Party:
 
Nagytánctér: JumoDaddy, DJ Nara, Palotai, Drez
 
Dübörgő: Klay, Puppetz, Cholna, Dj N1ce
 
Táncolható törtütemek, reggelig tartó, vibráló pulzálás, street food éttermek sokasága, és a város legmenőbb OPEN AIR helyszíne – vedd át te is a ritmust! 
 
Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Smirnoff vodka shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!
Top