Tokaj Fesztiválkatlan | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  FŐOLDAL >>  Tokaj Fesztiválkatlan

Tokaj Fesztiválkatlan

Tokaj Fesztiválkatlan

Tokaj Fesztiválkatlan

Gasztronómiai rendezvényekkel és számos új programmal bővül a tokaji rendezvénykínálat idén - erről a városban tartott sajtótájékoztatón beszéltek, amin bemutatták az évi kínálatot. A Fesztiválkatlan nagyprodukciókkal készül 2016-ra, amiben a jubiláló Zempléni Fesztivál is részt vesz.

Mint azt már a programjaink közt is mutattuk több mint tíz nagyprodukciót tartanak idén a Tokaji Fesztiválkatlanban. A kínálat széles skálán mozog, a gyermek- és komolyzenei koncertek mellett a közönség táncot, musicalt, operettet és operát is láthat a mintegy 2500 férőhelyes szabadtéri színházban. Fazekas Tamás, a Fesztiválkatlant üzemeltető cég vezetője arról beszélt, hogy már most készülnek a nyár csúcspontjánt jelentő előadásra, ami az Operettszínház Rómeó és Júlia című musicalje lesz. A szervezők optimizmusát mutatja, hogy dupla bemutatóval készülnek a félezer darabot is megélt előadásra.

Nemcsak Rómeók dupláznak azonban Tokajban, hanem az a Nemzetközi Cirkuszfesztivál is, amit július első péntekjén és szombatján tartanak. A katlanba visszatérő vendég már az Expreidance és a békéscsabai Jókai Színház is, aki ebben az évben sem maradnak ki a repertoárból. A cégvezető hozzátette, szeptember első hétvégéjén egy Koncz Zsuzsa koncerttel is készülnek. Ez azért is különleges, mert a művész jövő évi, sportarénában tartandó búcsúkoncertje előtt várhatóan az utolsó nagy szabadtéri koncertje lesz a tokaji fellépés.

A tavalyi évhez képest az is változás, hogy idén már tavasztól őszig folyamatos nyitva tartással üzemel a Fesztiválkatlan, ahol az előadások után after partykat is szerveznek, de stand up comedy vagy kisebb koncertek is lesznek akkor, amikor nem nagyelőadást tartanak.

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Zempléni Fesztivál is együttműködik a tokaji helyszínnel. Turjányi Miklós fesztiváligazgató elmondta, augusztusban a Mágnás Miskát és a világ talán legtöbbet játszott operáját, a Sevillai Borbélyt mutatják be, de a jubileumi év keretin belül a John Williams Filmharmonikusok és a Carmina Burana is az ő szervezésükkel valósul meg.


Bookmark and Share
Megosztás