Noir Színház | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  FŐOLDAL >>  Noir Színház

Noir Színház

Noir Színház

A 2006-ban alakult Noir Színház a lélek és a látvány színháza. A klasszikus színházi értékek mentén olyan előadások bemutatására törekszik, melyek egyetemes emberi értékekről és érzésekről szólnak. Mindezt modern lendülettel, a mai ember tempóján és nyelvén, közérthető formában mutatja be a néző számára. A Noir arra törekszik, hogy összművészeti, komplex színházi élményt nyújtson, vagyis a történet bemutatása mellett a látvány, a zene, a fények és a színészi játék együtt, egymást felerősítve hozza létre a produkciót a színpadon. Stílusára jellemző a filmszerűség, valamint a kifinomult, de lényegre törő közlésforma. Előadásaival álmokat valósít meg színpadi keretek között.

 
A francia "Noir" szó eleganciát, kifinomult ízlést tükröz. A név választásban a "film noir" műfaja inspirálóan hatott az alkotókra, melyben a dráma keveredik a titokkal, a rejtéllyel, és mindez erős esztétikai nívóval párosul. A Noir nem csak stílusjegy, de egyben márkanév is, ami garancia a minőségi nemzetközi színvonalú színházra és amely felismerhetővé teszi előadásai stílusát.

Bookmark and Share
Megosztás