RaM Colosseum | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  FŐOLDAL >>  RaM Colosseum

RaM Colosseum

RaM Colosseum

A RaM Colosseum – Főváros Első Élményszínháza áprilisi nyitása óta több, mint 25 000 nézőt örvendeztetett meg egyedi, közönségbarát műsorpolitikájával. A ház nyitásával bebizonyosodott, hogy a fővárosnak valóban szüksége volt egy, a zárt műfaji profilokról el, lenyitó, elvonatkoztatni tudó közönségszínházra, ahol egyenrangú műfajként jelenhet meg egymást erősítve a tánc, a próza, a komolyzene, a musical és a cirkusz világa és még sok-sok más ÉRTÉK és ÉLMÉNY! Szeptember 14-ével kezdetét veszi a 2011-2012-es évad, mely az ExperiDance produkciói mellett számtalan hazai és világsikert kínál és tart majd folyamatosan repertoáron. Házunk műsorpolitikája változatlan, hisz nézőink művészeti profiltól függetlenül, magas színvonalon kidolgozott érthető és értékelhető színpadi produktumokat kaphatna majd a pénzükért, így közönségünk oldaláról kizárólag csak az a döntéshozatal támpontja, hogy a kikapcsolódásra szánt estére a házunkban futó programra van-e még szabad hely? És, ha mindez együttvéve is kevés volna, folytatásként a hangulatos RaMpArt Étterem és Kávéház élménykonyhája egy egységes ÉLMÉNYBOMBÁVÁ kovácsolhatja össze az estét.

Előadások

Bookmark and Share
Megosztás