Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  FŐOLDAL >>  Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014

BUDAPESTI NYÁRI FESZTIVÁL 2014

2014-ben ismét változatos programokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es programjában kiemelt figyelmet kap majd idén is a Shakespeare Fesztivál és a Városmajori Színházi Szemle, ahola legjobb és legérdekesebb színházi produkciókat láthatjuk.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad kínálata igazán izgalmas lesz, hiszen 2014-ben ismét Budapesten ad koncertet a Buena Vista Social Club, és az opera rajongóit is két fantasztikus opera várja. A 2014-es programban szerepelni fog Verdi Aidája, valamint színpadra állítják Bizet legkedveltebb operáját a Carment. A Budapesti Nyári Fesztivál programját fogja színesíteni a Budapest Jazz Orchestra előadása is és az egyik legismertebb musical klasszikus a My Fair Lady musical is.

A Városmajori Szabadtéri Színpad előadásait itt tekintheti meg.

Bookmark and Share
Megosztás