Detail info
Close

Tímbilding

Tímbilding

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

TÍMBILDING
Gellért Fürdő (bejárat a Kemenes u. felől) 
 
Szex, gyilkosság, eltitkolt családi kapcsolatok, reménytelen szerelem, bosszú, és persze a pénz – néhány szó, amely összefoglalja a Tímbilding című darabot.
A kortárs színdarab Agatha Christie regényeinek stílusában íródott, de hogy ki a gyilkos, és kik valójában az áldozatok? Ez természetesen csak az utolsó jelenetben derül ki, ahogyan az is, mi inspirálja a tettest ebben a remek darabban - amelyben neves színészek játszanak - meglepő és egyedülálló módon fürdőruhában hazánk egyik legfelkapottabb fürdőjében...
Kútvölgyi Erzsébet, Gregor Bernadett, Tallós Rita, Szabó Sipos Barnabás, Hábermann Lívia, Bajomi Nagy György - csak néhány név azok közül, akik igent mondtak a felkérésre, hogy elvállalják a Tímbilding című, rendhagyó darab szerepeit. A színmű egy wellness-szállodában játszódik, egy csapatépítő tréningen - nagyrészt a medencében. Hullák mindenhol, egy soha meg nem ismert cégvezető, egy eltitkolt gyermek, egy csalódott titkárnő, egy biszexuális és több szexuális kaland a nézők előtt, éveken át titkolt indulatok, érdekházasság - csupa érdekes, rendhagyó, olykor megbotránkoztató adalék, amely biztosítja, hogy a néző igazán szórakoztató, feszültséggel teli darabot lásson.
Adott egy brókercég, egy istenként imádott és egyben gyűlölt vezetővel. Adott egy szálloda, ahol csak a cég magas beosztású munkatársai vannak jelen. Adott egy lány, aki apjának bizonyítana, és ezért mindenre képes.
Adott a lehetőség néhány könnyen végrehajtható gyilkossághoz. Indítéka szinte mindenkinek van, lehetősége is - az összezártság pedig hihetetlen indulatokat képes kiváltani...

Színészek
Bajomi Nagy György
Felhőfi-Kiss László
Gregor Bernadett
Kis Domonkos Márk
Kútvölgyi Erzsébet
Szakács Tibor
Szik Juliska
Tallós Rita
Tóth Auguszta

Galéria

picture Tímbilding
picture Tímbilding
picture Tímbilding
Top