ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ A BUDAPEST PARK RENDEZVÉNYEIRŐL, MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Kedves Jegyvásárló!
Kérjük, hogy belépőjegyet, csak hivatalos jegypénztárakban vásárolj! A jegy biztonsági elemekkel védett, melyek valódiságát kollegáink a belépésnél ellenőrzik. A jegyhamisítók, a hamisításban közreműködők és a hamis jegyet felhasználni szándékozók ellen eljárást indítunk.
A belépéssel elfogadod a PARK házirendjét, melyet a weboldalon - www.budapestpark.hu - valamint a bejáratnál kifüggesztve olvashatsz.
Kutyák, macskák és egyéb háziállatok nyugalmát zavarhatja a tömeg, illetve a különböző hang és fényhatások. Ezért arra kérünk, hogy a koncertekre és az utána lévő bulikra NE hozzátok kedvenceiteket. Egyéb időpontokban a Ferencvárosi közterületeken érvényes szabályozások a követendőek.
A rendezvények hang és fényhatásai veszélyesek lehetnek az epilepsziásokra!
Ha rosszul vagy, vagy úgy látod más rosszul van, haladéktalanul értesítsd a Park személyzetét.
Rendkívüli helyzetben őrizd meg a nyugalmad, kövesd a tömegtájékoztató eszközök, valamint a biztonsági szolgálat munkatársainak utasításait, és a hozzád legközelebbi vészkijáraton tudod elhagyni a PARK területét.
Szórakozz jól, de maradj felelősségteljes, hogy más is jól érezze magát. Fordíts fokozott figyelmet saját és mások biztonságára, a PARK területén illetve az oda és vissza úton is.

A PARK szervezői

A BELÉPŐJEGY CSAK A MEGHÍRDETETT NAPRA ÉRVÉNYES ÉS EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍT!
A BELÉPÉSI KORHATÁR 18 ÉV!
Kiskorúak CSAK szülői kísérettel látogathatják a PARK-ot.
A koncertet esőben is megtartjuk!  A műsorváltoztatás jogát a PARK szervezői fenntartják!

A PARK területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! Tiltott továbbá élelmiszerek és italok behozatala a PARK területére. A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít belépésre, ha elfogadod a PARK házirendjét, melyet a honlapon - www.budapestpark.hu - és a bejáratnál kifüggesztve olvashatsz.

Megközelítés:
Javasoljuk, hogy érkezz tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy taxival. A PARK mellett kerékpártároló és kerékpárút található.
Tömegközlekedéssel az alábbi úton jutsz el a PARK -ba:
Villamos  1, 2, 24, 51
Busz  23, 54, 55, 103, 179
HÉV H6
Éjszakai járatok 901, 918, 923, 937, 979

Top