CIB vásárlói tájékoztató


A vásárolt belépőjegyek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el az alábbi részletes tájékoztatónkat! Az internetes, bankkártyás fizetéssel kapcsolatban leggyakrabban ismételt kérdéseket és válaszokat itt olvashatja.
Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Ticketportal webáruházban!
Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.
Mire figyeljen a vásárláskor?
a,Olvassa el a Ticketportal ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
b,Tanulmányozza át az Ticketportal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
c,Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
d,Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
e,Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
f,Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!
A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Elfogadott kártyák
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.
Fizetés lépései
1.Ön a Ticketportal oldalán választja ki a belépőjegyet melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2.Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3.A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
4.A fizetést követően Ön visszatér a Ticketportal oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Ticketportal oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back" vagy a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Az internetes kártyás fizetéssel kapcsolatban leggyakrabban ismételt kérdéseket és válaszokat itt találja. A CIB Bankkal a 06-40-242-242-es, éjjel-nappal hívható kék számon veheti fel a kapcsolatot. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjáva
Top