Paul van Dyk, Tiesto és Prodigy Pozsonyban

Idén ősszel a Kárpát-medence party-társadalma Pozsonyba utazik, ahol egy hónap alatt négy világsztár is feltűnik majd: október 27-én a Prodigy és Carl Craig szerepel az Electronic Beats Fesztiválon, egy nappal később pedig a világ második legjobb lemezlovasa, DJ Tiesto látogat a szlovák fővárosba. A No.1. DJ néhány héttel később érkezik: Paul van Dyk november 16-án pörgeti a lemezeket Pozsonyban.

A végül 2004-ben kiadott 'Always Outnumbered, Never Outgunned' album megjelenésére hosszú éveket kellett várnia a Prodigy rajongóinak, hiszen az együttest világhírűvé tevő, 1997-es Fat Of The Land óta ez az első stúdióalbuma a brit triónak. Az új lemez - melyen olyan szigorú slágerek találhatóak, mint a Baby's Got A Temper, a Spitfire vagy a Girls - ismét rivaldafénybe állította Keith Flint, Maxim és Liam Howlett robosztus, de mégis slágeres és jól táncolható zenéjét, s a Prodigy az idei fesztiválszezon egyik legfelkapottab sztárja volt. A Sziget, az Isle Of Weight és a Frequency Fesztivál után Oroszországot és Ukrajnát is megjárta csapat, s már csak néhány bulin szerepel az ősszel. E fellépések egyike a hazánkban is ismert Electronic Beats fesztiválsorozat pozsonyi kiadásán lesz, ahol a detroiti techno-guru, Carl Craig segít majd csúcsra pörgetni a party-hangulatot. A fesztiválbeugróért elővételben kevesebb mint 4000 forintot kell kifizetni, és a poszonyi utazás is csak 2000 forint pluszkiadást jelent.

Nem az Electronic Beats Fesztivál az egyetlen buli az ősszel, ami a szlovák fővárosba csábíthatja a magyar partyközösséget, hiszen november 16-án Paul van Dyk is Pozsonyban áll a keverőpult mögé. Az egykori NDK-ban született 35 éves lemezlovas a New Order és a Smiths zenéjén nőtt fel, ma pedig a világ legjobb trance-DJ-jének számít: a szakmában mértkéadó DJ Magazine szavazásán a 2005-ös év legjobb lemezlovasának választották meg. Legfrissebb lemezét, a Politics Of Dancing 2-t júniusban tesztelhették a budapesti rajongók, akik talán nem is remélték, hogy a fergeteges ilyen hamar party megismételhető lesz.. a pozsonyi szett erre remek lehetőséget nyújt, ráadásul a belépő és az utazás alig több mint 7000 forintból is kihozható.

Paul van Dyk azt a holland DJ Tiesto-t "taszította le" a DJ Magazine 100-as toplistájának első helyéről, aki október 28-án látogat Pozsonyba. A 2004-es év első számú DJ-je talán még PvD-nál is nagyobb népszerűségnek örvend. Az Incheba Expo Arénában bemutatott szettje a Search Of Sunrise 5 mixalbum turnéjának utolsó közép-európai állomása lesz. A szlovákiai bulira Magyarországról is indul party-busz, a hivatalos magyar Tiesto-weboldal ( www.tiesto.hu ) szervezésében. Jegyek már kaphatók, a magyarországi Ticketportalnál is!

Tudnivalók:
2006. október 27., péntek 20.00 óra
Pozsony, Kultúra és Pihenés Parkja (PKO)
The Prodigy, Carl Craig + support
Belépő: 450 SKK, a helyszínen 550 SKK. (kb. 3300 ill. 4000 Ft)

2006. október 28., szombat 20.00 óra
Pozsony, Incheba Expo Aréna
Dj Tiesto
Belépő: 550 SK, VIP: 1590 SK (kb. 4000 ill. 12 000 Ft)

2006. november 16., csütörtök 19.00 óra
Pozsony, Incheba Expo Aréna
Vonyc Sessions World Tour: Paul van Dyk
Belépő: 590 SK (kb. 4300 Ft.)

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.theprodigy.com/
http://www.electronicbeats.net/
http://www.tiesto.hu/
http://www.paulvandyk.com/

Top