Amon Amarth és Jeff Scott Soto a Hammer Concerts tavaszi kínálatában

Amon Amarth: a legjobb svéd fém viking köntösben

Május 2-án a Barba Negrában vár minket a következő metal buli, méghozzá a svéd viking metal legjobb képviselője, az Amon Amarth jóvoltából. Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy a kilencedik stúdiólemezüket karrierjük legerőteljesebb, legdinamikusabb és leginkább harapós kiadványaként tartják nyilván – a svédek és a Deceiver of the Gods lemez esetében azonban éppen ez a helyzet. A dallamos death metal szcénába 1998-ban betörő, de már 1988 óta működő Amon Amarth albumról albumra képes volt fejlődést mutatni, témaválasztásában mindvégig kitartva a rendkívüli gazdagságú északi mitológia mellett.

Az albumon vendégszerepel Messiah Marcolin, a Candlemass legendás énekese is. A készítés folyamatáról így nyilatkozott Johan Hegg, az énekes: „Valahányszor új zenén kezdünk el dolgozni, mindig az a cél, hogy az eddigi legjobb albumot készítsük el. Ezúttal egy agresszív, élő felvétel hatását keltő lemezt akarunk összehozni. Nem volt előre kitalált formula, de szerettük volna, ha az új album minket és a rajongókat is lenyűgözi.” Az anyag monumentalitását a nemrég kiadott, már-már rövidfilmnek is beillő Father Of The Wolf videó is illusztrálja: http://youtu.be/KwdcFVsmYtU

a Hammer Concerts bemutatja:
Deceiver of the Gods European Tour 2014
2014. május 2., péntek 18 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Amon Amarth koncert + vendégek
Belépő: 5499 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek az Amon Amarth koncertre a Ticketportal jegyirodáiban
Amon Amarth koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással


Jeff Scott Soto: 30 éves jubileumi koncert a hard rock énekessel

Május 7-én pedig a hard rock rajongók örülhetnek: ezen a napon érkezik ugyanis a Club 202-be Jeff Scott Soto, akit a Talisman, a Journey, a W.E.T. és a Trans-Siberian Orchestra zenekarokban végzett munkásságáról ismerhetünk, de megmutatta magát Yngwie J. Malmsteen, Brian May és Axel Rudi Pell oldalán is.

A Puerto Rico-i származású, de az Egyesült Államokban született Jeff alig múlt 48 éves, de máris káprázatos karriert tudhat maga mögött, ami éppen 30 évvel ezelőtt indult. Ennek örömére idén egy jubileumi turnéra indul, aminek keretében az elmúlt három évtizedben készült kedvenc dalait adja elő, így az összes korszakából számíthatunk majd néhány slágerre.

a Hammer Concerts bemutatja:
Jeff Scott Soto's 30th Anniversary Tour
2014. május 7., szerda 18 óra
Budapest, Club 202
Jeff Scott Soto koncert
Belépő: 5499 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek Jeff Scott Soto koncertjére a Ticketportal jegyirodáiban
Jeff Scott Soto koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással

Top