LB27 Reggae Camp 2015

Koncertek, bulik, strand… 5 nap Jamaica!

LB27 Reggae Camp 2015!

A 15. Reggae Camp július 22-26. között vár Mindenkit 5 nap Jamaicával Hatvanban, a Városi Strand területén!


KING YELLOWMAN & SAGITTARIUS BAND (JAM)

CHEZIDEK (JAM) backed by BUDAPEST RIDDIM BAND

DEL ARNO BAND (SRB)

LADÁNYBENE 27

IRIE MAFFIA

PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA

COPY CON

OCHO MACHO

RIDDIM COLONY

TIGRIS

MARLEY 70 CAMP EDITION


Valamint további zenekarok, sound systemek és dj-k! No meg STRAND!

A hazai zenei fesztiválok között a pozitív üzenetű, a jamaicai zenéket és életérzést itthon népszerűsítő rendezvény július 22-én immáron 15. alkalommal nyitja meg kapuit, és 3. ízben lesz Hatvanban, a Városi Strandon!

Az idén 30. jubileumi évét ünneplő Ladánybene 27 zenekar rendezvényéhez a Hatvani Városi Strandfürdő kitűnő helyszín a hatalmas füves-fás területével és medencéivel, melyeknek köszönhetően a fesztiválozás mellett a CAMP egy 5 NAPOS NYARALÁS is egyben! A chill-out hangulat, a lazulás és béke garantált! Ráadásul Hatvan városa több vonat- és buszjárattal is igen könnyen elérhető nagyjából félóránkénti indulásokkal Budapestről és számos egyéb pontról is. HATVAN ITT VAN!

„Koncert- és party programjaink összeállításában arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja benne a számára legmegfelelőbb szórakozást, a táncolni, bulizni vágyók, az elmélyülést kedvelők, a reggae rajongók és azok is, akik idén először látogatnak el hozzánk.” – Bodnár Tibor, fesztiváligazgató, LB27 zenekarvezető

A korábbi évekhez hasonlóan külföldi produkciókkal is találkozhat a közönség. 2007-ben King Yellowman volt az első igazán nagy név a Camp történetében. A dancehall jamaicai királyának visszatérésére hatalmas az érdeklődés itthon és a környező országokban egyaránt! A jamaicai reggae fiatalabb generációjának képviselője, Chezidek pedig az európai reggae fesztiválok egyik

legnépszerűbb szereplője! A Camp szervezőo minden évben igyekeznek európai reggae bandákat, irányvonalakat bemutatni. Idén Vajdaságból, Szerbiából hívtak meg három zenekart, a fiatal, de nagyon nagy reményű Uprize-t, a reggae körökből már jól ismert Sóti Juli zenekarát, a Sin Seekas-t és a „belgrádi Burning Spear-t”, azaz a Del Arno Band-et! Del Arno-ékat hosszú évek óta tervezik bemutatni a magyar közönségnek, remélik, az LB27 szombati koncertje után tökéletes, táncolós-dülöngélős hangulatba ringatnak mindenkit különleges muzsikájukkal!

A 2014-es Camp egyik legnagyobb dobása a DubYard helyszín és program beindítása volt. A saját hangrendszeren autentikusan megszólaló roots- és dub muzsikák és a terület chill feelingje hajnalig táncolva tartott sokakat. Örömmel jelentjük, hogy a DubYard idén visszatér, a program már szinte teljes:


Dubapest HiFi (HU)

Culture Dub Sound (FR)

Sister Bethsabée (FR)

DU3normal (HU)

Conscious Youth (UK)

Darez Selecta (SRB)

ZO & Alex Chronic (RO)

Babystep, Áfonya Sound, Selecta DreadHead, Pappa Aron

A fentieken túl a CAMP természetesen rengeteg egyéb programot kínál, pl. dancehall táncok, reggae workshop, Jam Session, Zöld Zóna, Reggae Helyőrség Találkozó, Amnesty International workshop, Jamaican Wood Carving (eredeti jamaikai, egyedi, kézzel készített fafaragások), STRAND, Dancehall Queen, Foci… Szeretet és Béke!

És persze, a Reggae Camp-en a legszebbek a lányok, a legmélyebbek a basszusok és a legfinomabb a sör! J HATVAN ITT VAN!

PEACE& LOVE& UNITY!

5 napos bérlet a Ticketportal hálózatában június 30-ig: 15.000 Ft

Részletek a reggaecamp.com és a facebook.com/LB27ReggaeCamp oldalakon.

Top