Royal Russian Ballet - Közlemény

Kedves Nézők,

engedjék meg, hogy mint a Royal Russian Balett rendezvény szervezői ezúton is állást foglaljunk a 2016.2.27-i és 28-i budapesti előadásokkal kapcsolatban. Az első előadás alatt felfigyeltünk egy a rendezvényhelyszín adottságaiból eredő esetleges technikai problémára, melyre azonnal és helyben próbáltuk megoldást találni.

Minden vendégnek, aki a szünetben jelezte panaszát, próbáltunk maximálisan segíteni akár más helyek felajánlásával, vagy a belépőjegy árárnak visszafizetésével. Több vendégünk is élt valamelyik kompenzációs lehetőséggel.  Azon vendégeink, akik a belépőjegy árának visszafizetését választották, majd erről a helyszínen a szervezőtől írásos bizonylatok kaptak, a visszaváltást megtehetik az igazolás és az eredeti belépőjegyek átadásának ellenében személyesen a rendezvény jegyterjesztőjének központi jegyirodájában (Ticketportal, 1065 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 49., H-P 10:00-18:00), vagy elküldhetik postán az iroda címére a banki adatok és személyes elérhetőség feltüntetésével.

Azon vendégeinknek, akik az előadás szünetében nem jelezték esetleges problémájukat a jelen lévő hoszteszeknek vagy az infopultnál és végignézték az előadást, érthető okokból nem áll módunkban visszetérítést nyújtani.

Megértésüket köszönjük!

Mania Promotion

Top