Egyetértek a rendezvényhez tartozó általános szerződési feltételekkel

Az Út a Mosolyért Alapítványt és céljai elérését támogatói jegy megváltásával segítheti. A támogatói jegy megváltásával lehetősége nyílik részt venni az alapítvány által szervezett jótékonysági Mosoly Koncerten, mely a budapesti Erzsébet téren 2019. május 9-én a 19:00 órás kapunyitást követően 19:30 órakor veszi kezdetét. Egy támogatói jegy egy fő (támogató) számára nyújt belépési lehetőséget. A Mosoly Koncerten a helyfoglalás a támogatói jegy értéke figyelembe vételével történik.

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert – a szervezők önhibáján kívüli - elmaradása esetén a támogatói jegy értéke nem kerül visszatérítésre. A befolyt összeg az Út a Mosolyért Alapítvány részére kerül kifizetésre támogatásként.

A szervezők fenntartják a jogot a koncert programjának megváltoztatására. A koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre.

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert során hang- és képfelvétel készül.

A koncert alkalmával a szervezőktől független harmadik személy által nyújtott szolgáltatás tekintetében a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Az elvesztett tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.         

Vészhelyzet esetén kövessék a biztonsági személyzet utasításait, és a nyugalmukat megőrizve hagyják el a helyszínt a legközelebbi vészkijáraton keresztül!

Top