DELTA / ROSTÁS SZABIKA / LOTFI BEGI

SZOMBATHELY – JEGYVISSZATÉRÍTÉS – MEGMARADT KABÁTOK!

Sziasztok!

Akik megvásárolták az elővételes jegyüket a december 14-i szombathelyi Arena Saváriás bulira, de a bombariadó miatt nem jutottak be a rendezvényre, a következő módon tudják visszaigényelni a belépőjegyük árát:

Ha bármelyik Ticketportal jegyértékesítési ponton vetted a jegyed, ugyanott tudod visszaváltani az árát, az eredeti jegy bemutatásával. Erre december 20-ig, azaz e hét péntek délutánig, nyitvatartási időben van lehetőség.
Ha az interneten vásároltál jegyet és a bombariadó miatt nem jutottál be a rendezvényre, akkor ugyanarról az e-mailcímről, amelyikről rendeltél írj egy levelet a ticketportal@ticketportal.hu e-mail címre, hogy szeretnéd visszaigényelni a jegyed árát. A Ticketportal jelzi a bank felé, hogy irányítsák vissza a pénzt a számládra. Ez maximum 2 héten belül megtörténik. FONTOS, hogy erről a bank nem küld SMS-t, de a számlakivonaton megjelenik egy pluszos tétel a pénz visszafizetéséről.

KABÁTOK!

Információink szerint ma délután mindenki megkapta a kabátját, aki jelentkezett érte. Volt aki vitt is vissza ruhát (ezúton is köszönjük), mert tévedésből valaki másét vette fel a nagy zűrzavarban. Még néhány kabát maradt az Arena Savariában, ezeket még holnap, azaz kedden 14:00 órától 17:00 óráig lehet átvenni.

RENDŐRSÉG

A Rendőrség kiemelten foglalkozik az üggyel és nagy erőkkel nyomoznak, hogy megtalálják az elkövetőt.

A KÖVETKEZŐ DELTA BULI

A következő DELTA buli 2020 tavaszán lesz az Arena Saváriában, ahol remélhetőleg mindenféle hasonló kellemetlenség nélkül lezajlik a rendezvény.

Top