Operett

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 12-étől hatályos kormányhatározat értelmében a tervezett előadásainkat, beleértve a bemutatót is, nem áll módunkban megtartani.

Az előadások megtartásáról, elhalasztásáról, azok esetleges pótlásáról, valamint a már megvásárolt jegyekkel kapcsolatos intézkedésekről a Budapesti Operettszínház a saját felületein (honlap, facebook) folyamatosan ad tájékoztatást.

Előadások pótlására és jegyek visszaváltására vonatkozó információk:

- A márciusi nagyszínpados előadások jegyárát a Budapesti Operettszínház visszafizeti nézőinek. Az interneten vásárolt jegyek esetében a szolgáltató (Interticket Kft). végzi a visszautalást. A visszaváltás módjáról lentebb tájékozódhatnak részletesebben.

- A Kálmán Imre Teátrumban és a Raktárszínházban a tervezett előadások lehetőség szerint későbbi időpontban kerülnek megtartásra. Amint az módjában áll, a Budapesti Operettszínház tájékoztatást ad a dátumokat illetően.

Bérletes előadásaink pótlására is igyekszünk sort keríteni, az időpontokról a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

Az áprilisi előadásokra szóló jegyek egyelőre nem kerülnek visszaváltásra, amíg nem születik további kormányzati döntés a járványügyi vészhelyzet időtartamával kapcsolatban.

Visszaváltás módja (márciusi nagyszínpados előadások esetében):

- A főbejárati pénztárnál személyesen váltott jegyek visszaváltása elektronikusan történik a következők megküldésével az operett@operett.hu e-mail címre:

  • a visszaváltandó jegy bescannelve vagy lefotózva (fontos, hogy tisztán látszódjon a vonalkód!)
    • bankszámlaszám, amelyre visszautalható az összeg.

-  Csoportos jegyvásárlóinkat kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal a 06-1/3532172-es telefonszámon a visszaváltás egyeztetésének érdekében.

Top